Arton Vapaavuoro- Blogi He puhuvat eniten, joilla on vähiten sanottavaa.

Hauska juttu

Saksalainen teinityttö vietti yön saksalaissyntyisen rakastajansa luona.

Eihän siinä mitään pahaa, sehän on aivan luonnollista, jopa kaunista.

Tapauksesta syntyi kuitenkin mediakohu joka aiheutti saksalaisille politikoille harmaita hiuksia ja siitä syntyi jopa melkein  diplomaattinen selkkaus Saksan ja Venäjän välille.

Miksi?

Teinitytön vanhemmat eivät kai suhtautuneet suvaitsevaisesti teinitytön rakkauselämään ja rakastajaan ja niinpä teinityttö päätti keksiä keinon millä päästä pälkähästä, kun piti selittää vanhemmille yli yön pissaolo kotoa.


Koska turvapaikanhakijoiden joukkoraiskaukset olivat päivän puheenaihe, teinityttö keksi selitykseksi että joukko pohjois-afrikkalaisia huligaaneja olisi kidnapannut ja joukkoraiskannut hänet.

Asiasta syntyi valtava mediamylläkkä.  Putinin propagandistit havaitsivat että tähän asiaan kannattaa tarttua ja pitivät meteliä asiasta, sekä syyttivät  Merkkelin hallintoa siitä ettei tapausta edes tutkittu Saksan viranomaisten taholta.


Asiaa kuitenkin tutkittiin ja tytön kännykän GPS- tiedot, jotka tässä tapauksessa tietenkin pitikin tutkia, paljastivat että tyttö oli viettänyt yön rakastajansa kanssa ja tiedot joukkoraiskauksesta olivat siis keksittyjä. Tämän asian tyttö joutui myös kuulusteluissa tunnustamaan.


No, kohu loppui siihen, sillä tytön hätävalheen paljastumisella tuskin on uutisarvoa, eikä lehdistön, tai Putinin propakandakoneistonkaan kannata moisesta meteliä pitää.


Hauska juttu.

 

http://www.theguardian.com/world/2016/jan/31/teenage-girl-made-up-migran...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Putinin propagandistit saivat aihetta ottaa kantaa siksi että tytöllä oli kai venäläisiäkin sukujuuria.

Hauska juttu lienee myös vähän nolo eräille osapuolille, sekä niille rasisteille jotka jo ehättivät riemuitsemaan, sillä olisihan tämäkin juttu ollut taas hyvä lisätodistus ja vahvistanut uskoa rasismin oikeutuksesta ja "suvaitsevaisuuden" opin valheellisuudesta.